miercuri, 21 ianuarie 2009

Telefoniada


Curat constitutional, adica neconstitutional. Adica prezidential, adica neprezidential. Cum te-nvirti si pe unde ai dori sa auzi o stire, numai plingaciosi comentatori, fac apel la organele statului pentru ca nu e normal, e impotriva legii, nu se poate asa ceva, adica cum, sa ni se asculte tocmai noua telefoanele.
E inadmisibil, e ilegal, e comunism, ne-am intors cu 20 de ani in urma, ba si mai in urma, si daca in orice tarisoara se petrecea una ca asta...striga natiunea! Lua foc!
Ma gindesc, cam cine mi-ar putea asculta mie, fata din popor, fara mari functii , telefoanele, mesajele, si ce ar putea spune nepoftitul , intrusul. Dar, la marea majoritate a romanilor, VIPuri, politicieni, chestiunea sta alt fel. Deranjabil! Dupa cum de mediatizata e chestiunea trag concluzia(gresita?!) ca sunt...minoritara.
In afara de mine, si alti citiva, tot poporul e foarte suparat pe ascultatorii nepoftiti de telefoane, mesaje, emailuri. Santajabile chestiuni , murdare, lipsite de onoare. Am scris onoare. Onoarea are, n-are, cu Telefoniada, dar e un cuvint pe cale de disparitie, asemeni celor care-l foloseau. D'aia am si scris mesajul-blog, sa se pastreze aceasta minunatie de cuvint, doar, doar o fi stocat in marea baza de date si citit...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu