duminică, 27 decembrie 2009

Ion de la PR si Nuti de la Comunicare

Sau despre greseli de comunicare si PR in politica. Numai in ultimele zile, dedati la uraturi, gilcevi si pregatiri de mese , au crezut ca merge treaba oricum. Nu-i asa, graba strica..imaginea. Si daca tot v-ati reasezat confortabil in acelasi dorit fotoliu domnilor consilieri, ar fi bine sa si ginditi. Ia citeste domnia ta tip-topul -minitopul meu.
Locul 3, se acorda in gen numar si caz consilierilor presidentului pentru 'Colindul marinarului optimist'. Proaspat reasezatii au omis sa faca o mica selectie intre cei care au venit cu inimi deschise si foc in priviri sa-i ureze presidentului. Probabil pe ideea ca el este..presedintele tuturor romanilor, iar ei consilierii tuturor romanilor. Bravos!
Locul 2 , se ofera doamnei Udrea personal, pentru ca inca nu are un cosilier de imagine, care, pe romaneste, sa ii spuna ce sa NU faca . Si uite asa, mai apare un articol in presa internationala, o pippidi rautacioasa si datatoare de pareri , si o bila neagra unui ministru roman.
Locul 1 , consideram ca nu este meritat decit de domnul Iliescu, care, prin ultimele iesiri (am scris bine) in presa internationala si autohtona, nu a facut decit sa aduca aminte lumii cit de important este el, cit de recunoscator si fidel ii este poporul roman si cit de mareata este 'opera conducatorului iubit'.

2 comentarii:

 1. Madam Udrea a avut tupeul sa ceara un drept la replica la articolul respectiv!
  Ea e imaculata...presa e rauvoitoare!
  Despre Ionel...ce sa zic, face si spune ce l-au invatat "agenturili"!

  La multi ani si multa sanatate!

  RăspundețiȘtergere
 2. ..am citit 'dreptul la replica'al doamnei Udrea, din pacate nu il vor si publica ziaristii, cum ar fi normal. Ceea ce spune multe. Despre'eminenta cenusie', n-am a spune altceva decit: Jos comunismul! Dvs toate cele bune, cu sanatate. La multi ani!

  RăspundețiȘtergere