joi, 10 decembrie 2009

Mai Obama, sa iei un Nobel...


ce ambitios! Taman dupa ce ai suplimentat trupele din Afganistan, si era cit p-aci sa fii singurul mare sustinator al stabilitatii...Aliatii s-au gindit serios daca sa (mai) trimita trupe acolo. Si de ce. Acum chiar esti big brother si ai un big premiu. Cel mai mare. Pe care eu cred ca nu -l meriti. Si sunt convinsa ca altii, il merita de 100 de ori mai mult decit tine, pentru ca iti sunt tot de atitea ori superiori. Insa, America ia premiul Nobel pentru pace. Pentru 'action!'. Pentru ca asa trebuie sa fie. Pentru ca America stie sa faca business, America stie sa comunice, America este o forta. Cum ar fi fost ca...altcineva sa primeasca acest premiu?! Mai normal. Ok, vorba americanilor. Ar fi fost o dovada de fair play. La care unii se vor gindi mai serios... dupa.

6 comentarii:

 1. Nu pricep de ce se tot da Nobelul asta pt pace unor insi care, bine merci, stau prin tot felul de birouri sau institutii... Pana la urma Obama pare-mi-se ca e cam proaspat chiar si in functia de presedinte SUA... Ce-ar fi sa se dea unuia de la Crucea Rosie sau vreunui reporter de front?

  RăspundețiȘtergere
 2. ...chestie de imagine. De comunicare. Un alt fel de a spune ceva. Merci, o seara placuta.

  RăspundețiȘtergere
 3. Care pace? Obama vrea sa trimita noi trupe in zonele de conflict. Asa o fi pacea? S-a schimbat intelesul cuvantului?
  Ce interese or fi fost de i s-a atribuit lui acest premiu? Cate sfori s-ar fi tras?
  Dar...vorba ta:chestie de comunicare!

  RăspundețiȘtergere
 4. ..intelesul cuvintului, nu s-a schimbat. Poate strategia mai marilor lumii. In goana lor dupa resurse. Multumesc frumos.

  RăspundețiȘtergere
 5. era o vorba a comunistilor...
  "La lupta pentru Pace" ;-)

  RăspundețiȘtergere
 6. ...interesanta paralela. Merci, o seara placuta

  RăspundețiȘtergere