duminică, 24 ianuarie 2010

Sa te prinzi in hora unirii sau sa nu te prinzi


Daca nu-i stii pasul, te impiedici, te faci de ris...Daca esti putin mai saltaret, bati la ochi. Cel mai bine, sa tii pasul. Tragi cu ochiul la vecin, si faci ca el. E mai comod, chiar de el nu-i mare jucator si nu stie mare lucru. Zimbesti, increzator, cunoscator. Asta e hora. Indiferent de cind si indiferent unde se joaca. Azi sarbatorim 'unirea mica',unirea principatelor romane: Moldova si Tara Romaneasca, intimplata acum 151 de ani. Nici mai mult, nici mai putin.S-a intilnit la hora si..'fruntea tarii', domni mai putin doriti de omul de rind, dar vinati de jurnalisti. Iata ce am auzit, nici ca-mi vine a crede:Mr. Basescu dar si Mr. Geoana au zis ca..si-ar dori ca aceasta ziulica sa fie ziua nationala a tarii. Ca asa ar fi normal pasul horei, mersul ei. Nu mai corespunde cu ce a fost..ci cu ce va fi. Sa facem si un referendum?! Nu e cazul..cine stie....

4 comentarii:

 1. Mai, Ioana, mai! Cine-i mai ia in seama?
  Aratau amindoi ca ...penibili, 2 penibili, inconjurati de multi alti penibili, ei cu hora lor!

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, ei cu hora lor, noi cu hora noastra cea de toate zilele!
  Hilar: Basescu se dadea "flacau"! Poate pentru cohorta lui de blonde!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce sa ii faci mai Ioana, trebuie sa dea si el portia de circ si paine alegatorilor. M-am stricat de ras azi dimineata cand am auzit la radio cum s-a basicat ala micu', Boc parca-i zice, ca cica unii au trimis flori dar nu au onorat cu prezenta si au stat frumos la caldurica acasa. In timpul asta oficialilor le-a cam inghetat popoul la hora !!! Dar sti si tu vorba aia cu mare e gradina Domnului.....si multi flacai in hora !

  RăspundețiȘtergere
 4. ...adevarat ca blogosfera dilata toate 'ridurile'lumii acesteia.Politica,economica..dar mai ales politica. Multumesc tuturor pentru comentarii, o seara placuta.

  RăspundețiȘtergere