duminică, 11 aprilie 2010

Polonia este in doliu


..am vazut si n-am crezut. Nici ca este o 'eroare umana' nu cred. Era un zbor de grad 0 , cel mai important! Au murit cei mai valorosi oameni ai unui stat. Un stat care a jucat si joaca un rol important in istoria din toate timpurile. Dealtfel istoria n-a mai cunoscut asa ceva. Presedintele Poloniei, spun cei care l-au cunoscut, era un om care a modernizat statul polonez, era un om care stia sa negocieze , atit cu Europa, cu Rusia, cu Nato, interesele statului sau. Nu era un tip prea comod. Negocierile erau dificile, iar Polonia avea un cuvint greu de spus. Cit de vulnerabili putem fi!

3 comentarii:

 1. Tare ciudat!
  Ei dau vina pe pilot, dar...cine stie?

  RăspundețiȘtergere
 2. Dumnezeu sa ii ierte...
  Polonia nu doar ca a fost un stat important, dar si o halca la care mereu au ravnit altii, rusii fiind printre cei mai perversi in sensul asta - mai rai ca nemtii, dupa parerea mea.
  Se pare ca a fost decapitata (iar), pentru ca... au murit o multime din persoanele din diverse functii statale de conducere, inclusiv generali. Am citit undeva chiar ca cea mai importanta tinta a fost presedintele bancii nationale polone, Slawomir Skrzypek - nu de alta, dar Polska prea si-a revenit repede din criza si, mai ales, fara sa se inrobeasca la FMI si alte organizatii masonice imputite .

  RăspundețiȘtergere
 3. Misiune indeplinita cu succes! Multumesc pentru comentarii.

  RăspundețiȘtergere