duminică, 14 noiembrie 2010

Noi cind vom avea o Condoleezza Rice ?

Condoleezza Rice...atunci cind vom invata sa avem  o comunicare politica profesionista. Putine sunt partidele politice care promoveaza in functii cheie femei. Dar acest lucru nu este suficient, dupa cum vedem.  Sunt curioasa sa stiu ce model politic feminin au doamnele din politica romaneasca, n-am vazut nici un interviu pe aceasta teama, si daca ar fi intrebate, ar da exemple masculine. 

5 comentarii:

 1. Asta este o intrebare buna. Cel mai probabi noi vom avea o Condoleezza Rice atunci cand ei vor avea o Nuti Udrea...asta inseamna ca noi sa avansam neintrerupt vreo 500 de ani, iar ei toti sa stea pe loc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Poate ca doamnele din politica romaneasca se simt cu Musca pe caciula? Parca si doamna Tatoiu era ceva, ceva... dar nu stiu daca nu cumva s-a retras. Restul e tacere. Sau balast.

  RăspundețiȘtergere
 3. @Mihail Bondoc,chestiuni de civililatie si de cultura politica,nu?Bine punctat.
  @Cristake,domnul Cristake,doamna Tatoiu e business women,doamna Musca s-a autolustrat(e si singurul caz de lustratie,a fost descoperita ca informator al securitatii,dupa ce a propus legea lustratiei)iar'mneata esti cam malitios...
  Multumesc pentru comentarii.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu stiu daca sunt malitios, dar nu mi-a mai venit vreun nume in minte. Bine, mi-au venit nume, dar alde coana Udrea, madam Daciana, Lavinia Sandru, Olguta Vasilescu etc...
  Uitai - Rodica Stanoiu! Irina Loghin!
  Nu le stiu eu pe toate, dar parca nu tiu minte sa fi avut macar o umbra de Margaret Thatcher... Altminteri, desi nepoliticiene, eu inca le mai tiu minte pe Simona Pauca, Daniela Silivas, pe Kati Szabo... si chiar pe Gabi Szabo.

  RăspundețiȘtergere
 5. ...domnul Cristake, ce ma fac eu...fara tine ?!

  RăspundețiȘtergere