luni, 22 iunie 2009

Despre newsletere si week end



Cum ar spune unii, inca nu am atins virful crizei. Dar am fost in week end. Nu? Luni fiind , pina la orele 10 nu am primit nici un newsleter, nici macar un spam, nici un..bonjur-online. Catre orele 12, au inceput sa vina: sfin, capital si suratele lor online. Cam ciufulite, nearanjate, somnoroase, betivite, cu stiri vechi si unul-doua editoriale trase de par si mahmure. Ei, acum ca tot am scris despre asa rusine, sa mai repet. Cui folosesc aceste vechituri? Informatiile vechi, pe care nu te-ai obosit sa le ...arunci! Nici macar imaginii tale, de serios jurnal online. Nu ma intereseaza sa mai stiu cum se numara voturile la euro..pacatoasele alea, nici ca s-a 'intimplat' vreo chestie televizata simbata, pentru ca, ghinion, pina si eu am pus mina pe telecomanda sa vad , macar stirile. De obicei, dupa orele 16 voi primi alertele, cu ce se mai intimpla 'important', cite 5 alerte pe zi, asa sa nu lase clientul fara lecturi. Concluzia mea: daca voi aveti week end, mai bine scrieti cum ati petrecut, ar fi o chestie de ...mare actualitate.

4 comentarii:

  1. Hehee... daca as face o evaluare in procente, sa vad si eu cate din newsletter-urile astea ma intereseaza macar nitel, cre'ca mi-as pune mainile in cap. Plus spam-urile: sunt curios, de pilda, daca si la dame vin pe e-mail spam-uri de alea cu, pardon, "p*nis enlargement". Ca m-am saturat, parca ar veni zilnic o comisie sa ma controleze in izmene si sa vada ca as avea nevoie.
    Dar deh, informatia e putere... sanchi !

    RăspundețiȘtergere
  2. ..nu, la dame, nu. Desi, ce mai e sigur azi?! Eu scriam despre newsleterele revistelor de profil, specifice muncii mele zilnice. Insa, ca sa inchei intr-o nota umoristica, noua ne sunt 'prezentate' siteurile matrimoniale: 'chat pentru cei timizi', 'chat pentru cei singuri', 'gaseste-ti perechea'..de unde, trag eu anume concluzii, 'astia' sunt intelesi! Merci de comentariu, foarte interesant .

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine in mail aterizeaza, cam la doua zile, un newsletter de la nu stiu ce site Lady4ever...ar trebui sa ma ingrijorez, sa-mi evaluez masculinitatea? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa te ingrijorezi, sa nu te ingrijorezi,sau sa scrii un blog in genul: cutaresele trimit spam! sa stie blogosfera, sa ia aminte!, tu iei una bucata buletin si xerox dupa cele trimise, prezenta obligatorie de reclamagiu la ANRCTI( stii tu, legea privind comertul electronic)...si le impusca o amenda care sigur le va scadea brusc si CA si feminitatea. Si ca sa zic, id-ul e sigur pe numele tau sau al sotiei?! O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere