joi, 2 iulie 2009

Print si..cersetor sau..

Daca miine dimineata, cind te-ai trezi
ai afla ca nu a fost criza economica, ci doar ai visat...cum ai reactiona? Te-ai uita mai atent in 'jur', ai dramui mai bine resursele, ai pretui mai mult partenerul de afacere, te-ai bucura de succes. Ar fi o zi mai frumoasa decit ar parea, de fapt. Iti amintesti? 'Print si cersetor', dar numai ca ar fi o parodie grotesca, interminabila, fatala multora. Nimeni , la aceasta ora, nu poate spune concret cind se va sfirsi acest cosmar al..printului si cind va inceta triumful cersetorului.

2 comentarii:

  1. Stau şi mă întreb de ce, până la urmă, ne sperie atât de mult recenta criză economică... sau să îi zic financiară? Că economic... cred că grâul creşte din pământ în acelaşi ritm ca altădat', strungarul îşi lucrează piesa cu aceeaşi hărnicie sau lehamite etc. Doar finanţele au decăzut, vasăzică ochiul dracului ori a dat în miopie, ori se face că doarme, aşa - ca să ne sperie. Şi mă mai întreb de ce Dumnezeu nu ne sperie criza morală aşa de tare, care criză morală a început aşa de demult, că eu unul nu îi mai văd originile... să fie oare tocmai la Lucifer? să fie la dinamitarea moravurilor sănătoase de către comunişti (la noi) sau de intrarea în vrie a moralităţii (pe plan universal)?
    Dumnezeu să ne păzească, că dracul ne rânjeşte peste umăr.

    RăspundețiȘtergere
  2. creste griul la fel de..prost ,cu si fara bani europeni, cu strungarul, n-ai nimerit-o!E somer de ceva timp,dar aici sunt de acord, libertatea este confundata cu libertinismul! Ceea ce este grav. Seara placuta!

    RăspundețiȘtergere