marți, 11 august 2009

Ba sa mergeti in somaj, ba nu, in fara plata

uite asa, de la mare la mic, cu premierul in frunte, cu presidentul dupa, sau invers. Asa a zis ministrul. De finante. De acolo,din cabinetul lui(era sa scriu cabaret), taman in al 24-lea ceas, se vede treaba mai bine. Si asa s-a propus. Pina acum nu aveam excedent de personal, ba din contra. Iar la anul vor pleca si mai multi, de la 'stat'. Unde? Nu se stie, vor pleca. Dupa teoria finantistului, Excelenta sa ,premierul va fi in 'fara plata', asa a aflat natia la tv, si ne-am mirat cit era el de ministru si de hotarit. Ce mai exercitiu de comunicare! Cit profesionalism! Sa-l mai puna ministru si acum incolo, ca uite ce treaba face el, si cum ii trece pe..linie moarta pe unii. Veti spune ca si alti ministri, din alte tari mult mai bogate au avut salariul de 1 euro..ei, acela a fost cu totul alt exercitiu de imagine.

6 comentarii:

  1. Avem oamenii pe care ii meritam?Oare suna bine asta?Dar oamenii din functii publice pot fi schimbati prin vot,oricare ar fi ei!Eu totusi cred asta pana la urma pe asta se bazeaza democratia!Ca printr-o decizie a unui ministru incompetent sufera o multime de oameni..este ft. adevarat...cei care au cazut trebuie sa aiba puterea sa se ridice si sa o ia de la capat..indiferent unde...POATE ASTA LE LIPSESTE MULTORA!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa inteleg ca grotescului i se poate da valoare de "Vis al unei nopti de vara", daca e slefuit cum trebuie de catre golanii astia?

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu , ca politician, stii mai mult decit mine, unde , cum si de ce se greseste. Intrebarea mea, a cetateanului care nu este inscris in vreun partid politic, ci doar isi exercita onest dreptul la opinie si la vot, este: de ce s-a ajuns aici?! Pentru ce atitde multa umilinta? Pentru ce atit de putina eficienta?!Merci, o zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristake ....Nu, dar intr-o ..tara normala, din toate punctele de vedere , unii care iau decizii 'la virf' ar fi schimbati din functii de mult timp, pe criterii :de incompetenta si trafic de influenta.Chiar, de ce sunt atit de putine discutiile pe 'social'? Cui mai pasa?! Merci, zi placuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. De 20 de ani de cand se face politica cu picioarele in Romania, cati ministrii ati vazut sa fie demisi pe motiv de competenta? Sau cati si-au dat demisia ca au gresit?

    In ceea ce priveste situatia bugetarilor cred ca presedintele are dreptate ca mai degraba trebuie dati afara cei care taie frunza la caini decat sa-i penalizezi socialist si pe aia care sunt buni si muncesc. Am insa o intrebare, stiind unde traiesc, cum facem sa fie dati afara incompetentii si sa nu se intample sa fie pastrate rudele si obligatiile de tot felul?
    Pe de alta parte presedintele zicea ca daca se merge pe ideea cu redusul salariilor la toata lumea, cei buni or sa plece singuri. Intrebarea mea pe vreme de criza este "unde or sa plece"?

    RăspundețiȘtergere
  6. Unde vor pleca, nu se stie, pentru ca 'socialul' nu ii asteapta cu programe, cu propuneri, cu nici un fel de ajutor.De ce tocmai acum vor pleca, sau de ce sunt atit de multi..lesne de inteles. Banuiala mea si a multora este ca tot criteriul 'pilelor' va fi prioritar ,posibil acelasi cu cel de angajare.Uite ce poate scoate..criza din angajatii statului.Merci, seara placua!

    RăspundețiȘtergere