vineri, 14 august 2009

Ce faci tu de Sfinta Marie?

Poate nu-mi citesti bloguletul pentru ca esti pe drum catre mare, ba, catre munte. Daca te incadrezi la 'VIP' si esti politician, atunci ai o zi grea. O fuga la Biserica, apoi repede la partid, apoi si mai repede la partenerii de business, si sa nu uiti invitatia la televiziune. Neaparat.Trebuie sa fii atent la desfasurator, si la agenda de telefoane. Nici o Marie sa nu fie uitata!N-ai voie sa uiti pe nimeni, ca nimeni sa nu te uite.Atentie la imbracaminte, gesturi, flori trimise unde trebuie. Stii sigur ce trebuie sa spui si cind, dar mai ales, ce nu trebuie spus. Miine va fi o zi incarcata, obositoare, de lucru. Parca nu te-as invidia. Mai buna e linistea ..padurii de brad sau briza marii . Ei, fiecare poarta ceea ce isi alege.

4 comentarii:

  1. Foarte bun articolul. Bvo, ai pus punctul pe "i".
    Nu uita: S-a lansat pe piata Primul Blog Autentic de Expresie - Inertia Expresia! Viziteaza-l si tu acum, la http://inertiaexpresia.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. 'p' de la politician. Mult succes pe ..wordpress.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu si eu? Bine punctate aceste aspecte laice ale sarbatorii Sfintei Marii. Poate ca prea laicizam totul ca niste barbari.

    RăspundețiȘtergere
  4. ..ai maaaare dreptate. Nu sunt scrupule.Merci, o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere