vineri, 19 februarie 2010

Sistemul coplata mai scoate un ban din buzunarul bolnavului


Va fi obligatoriu . Chiar si in criza financiara. Au vazut desteptii ca romanul se interneaza cam mult, si merge la medic tot asa. Umbla degeaba pe drumuri si pagubeste statul. Plictiseste medicul. Si statul ce a zis...sa platesti daca vrei la medic si de cite ori vrei la medic.Mai spune , motivind acesta decizie ca..impiedica bolnavul sa umble bezmetic la medic, si..aduce bani la buget.

4 comentarii:

  1. De parca romanul s-ar duce la medic de nebun!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, pai pe de o parte noi ne permitem sa tinem trupe "de mentinere a pacii" in Afganistan si nu stiu mai unde.... desi personal, nici la basca nu ma doare de democratia afgana - asta ca sa o spun fara ipocrizie. Sau avem parale de scut anti-racheta. Sau nu stiu ce. Rastimp, profesorasii zboara in somaj prin reducerea efectivelor din invatamant, Bechtelul - mare mulgatoare de bani din autostrazile romanesti (care or fi alea?) isi concediaza personalul roman, iar sistemul de sanatate are prea putini bani.
    Domnu' Boc, ia mai fa matale niste comitii de control, sa purice respectarea clauzelor de prin contracte, ia mai baga penalizari la Bechteluri, la directorasi de spitale care dau banii pe prostii, ia mai check-it-up veniturile unor anume profi universitari, cu lefuri si alte profituri >= decat ale tuturor invatatorilor dintr-un judet...
    Vasazica o sa platim salvarea in regim de taxi... Da' eu ma intreb asa: cand intrase mama in coma, suna tata la salvare si zice ce si cum, iar aia trimit o trotineta cat un Oltcit, ca vitelul ala de la telefoane auzise "discopatie" in loc de "coma"... Pai sa nu ii impusti in cap pe imbecilii astia ?

    RăspundețiȘtergere
  3. @marada..asa au declarat, plictisim medicii..
    @Cristake...da, sa ii impusti. iar unii incompetenti sa isi dea demisia.
    Tuturor multumesc, o seara placuta.

    RăspundețiȘtergere