duminică, 9 mai 2010

Motocross.Baicoi.Prahova.2010

9 mai. Am fost!!!!A fost extraordinar. In primul rind , pentru mine a fost o maaare premiera. Si mi-am promis ca voi urmari tenace evenimentul cel putin 100 de ani. Nu mi-am imaginat, cum si cit poate face un motor(as), si nici cit curaj poti sa ai sa faci..sarituri cu motocicleta. Da, participantii au facut spectacol. Privelistea?! Extraordinara, erau infloriti copacii, mirosea iarba...N-as mai fi plecat. M-am pozitionat strategic cit mai aproape de pista, sa ii vad ..si i-am vazut in toata splendoarea si curajul lor.Pasiune, daruire, ore de antrenament, ambitie, investitii materiale, mindria si dorinta de a fi primul. Felicitari tuturor! Ne-ati daruit o duminica placuta si m-ati convins ca...motocrosul inseamna mult mai mult .Un eveniment care nu trebuie ratat!


10 comentarii:

  1. chiar a fost super ! la anul imi cumpar camera performanta ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. da,din pacate nu prea auzi cuvinte de lauda pentru motocross,multumim
    daca mai ai filmulete si poze te rugam sa le postezi
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. @ 1'empereur...la anul?!
    @Bogdan Oproiu..nu am foto si filmuletele apartin domnului Dragos Irimia, via youtube.
    Multumesc pentru comentarii, o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. domnul Irimia ? valeu :)) Si da, la anul cand va mai fi etapa. Asta daca nu mai fac si anul asta Cupa orasului Baicoi !

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stim daca va mai fi cupa baicoiului,dar exista posibilotatea ca pe 17 iulie sa se faca iar o etapa de campionat....pt ca cei de la moreni se pare ca nu au posibilitati sa o organizeze

    RăspundețiȘtergere
  6. ..dragii nostri, daca 'exista'posibilitatea, bine ar fi sa fie mediatizat si promovat evenimentul asa cum cer toate 'canoanele' meseriei. Asteptam detalii, va uram succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. AM REUSIT SA ORGANIZAM SI CHIAR A IESIT BINE....

    RăspundețiȘtergere
  8. ..FELICITARI! Promovarea evenimentului cum s-a facut?

    RăspundețiȘtergere
  9. Promovarea sa spunem ca mai bine decat anul trecut...am avut sprijinul celor de la radio minisat,cateva publicatii locale(adevarul tgv,jurnal de dambovita etc)si prin afise care de data asta au fost mult mai bine distribuite si in jurul orasului(orase vecine,comune,sate).

    RăspundețiȘtergere
  10. ..am vazut 'replicile'online. Va recomand sa aveti un site al asociatiei care sa oferte cit mai multe date.Siteul dvs ar trebui sa aibe istoric, contacte,evenimente recente, etc.Siteul va contine si un blog.V-as ruga sa inscrieti siteul in moroarele de cautare si apoi sa faceti legaturile necesare cu celelalte websiteuri din domeniu.Internetul sparge granitele, nu uitati, in plus veti avea si reduceri semnificative in ce priveste cheltuielile cu promovarea.Promovarea urmatoarelor evenimente trebuie sa se faca atit online cit si offline.Multe se pot scrie,dar ma opresc aici. Multumesc pentru comentarii , va doresc succes !

    RăspundețiȘtergere