joi, 19 august 2010

Azi se intorc 'olimpicii' rromi

Din 'taberele  de nomazi infiintate ilegal'. Francezii le-au dat 300euro/adult si 100 euro/copil numai sa plece. Daca esti curios si dai un simplu search cu: 'organizatii de rromi ' vei fi mirat cite gasesti. Rezultatul muncii lor este cel pe care-l vede o lume intreaga. Ei sunt primii care ar trebui aratati cu degetul, ca incompetenta.Nu statul roman. Rromii n-au nici macar o apartenenta fata de aceste organizatii, n-au habar de ele. Unele primesc fonduri publice. Nimeni nu-i intreaba cum sunt gestionate aceste fonduri. N-am vazut macar 1 rrom la tv, la stiri sa vorbeasca despre aceste lucruri. Rusinos rezultatul 'olimpiadei' !

3 comentarii:

  1. Nu sunt rromi, sunt tigani. TIGANI. Eu provin din daci si romani, astia au fost, sunt si vor fi nomazi. Adica dezradacinati. Asta asa, ca m-am saturat de corectitudinea politica.
    Daca comentariul nu va fi publicat, mi-e totuna.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...de ce sa il cenzurez?! Fiecare tara (din EUROPA) are tiganii ei. Se spune ca altii sunt mult mai rai decit cei din Romania.Manipularea politico-economica a facut ca unii sa creada ca aici sunt cei mai multi tigani ...periculosi. Nu e deloc asa. Din pacate, domnul Cristake, pentru acesti oameni, tigani ori rromi, se pot face multe lucruri, si nu se fac. Merci, o seara placuta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat. Asa cum nu se face nici pentru restul populatiei. Asa cum se cheltuie milioane pe tot felul de "proiecte", de "infrastructuri"... Ce-mi trebuie mie autostrada cutare, cand bolnavii stau cate doi in pat la spital? Ca sa nu mai zic de nu stiu ce promovare a turismului, cu frunze si trambite.
    Pana la urma, un stat impotent are un nivel de trai al populatiei corespunzator. Si cand zic "stat", nu mai inteleg notiunea aia destul de abstracta... ci pe Iliescu, pe Roman, pe Milica, pe Radu Vasile, pe Ciorbea, pe Bombonel, Base etc. Adica, niste magari (asta e, trag de la sold, nu mai folosesc luneta :D)
    Un weekend fain.

    RăspundețiȘtergere