vineri, 5 noiembrie 2010

The Daily Telegraph:"Simpson este un catolic adevarat"..familia Simpson

Desenele animate 'Familia Simpson' au fost sursa de admiratie a Vaticanului, cititi si rideti ! Cu ceva timp in urma(3 luni, cred), unii au descoperit 'gena prostiei 'si au botezat-o gena' Howard Simpson', tot dupa serialul animat.  Am un dubiu, pe care dintre ei sa cred destept: pe oamenii de stiinta sau pe Papa ?! 

4 comentarii:

  1. Ca un mic fan al serialului, pot spune ca mai degraba Homer e orice, numai un bun enorias nu. Producatorii numai asta nu l-au facut sa fie, iar familia Simpson per ansamblu este ipostaza umoristica a familiei tip americane. Practic, tabieturile, apucaturile, calitatile si defectele fiecarui membru Simpson sunt luate chiar din realitate, nu musai cea americana. Iar asta il face credibil.
    Ha, pana si popa, reverendul Lovejoy (un nume deloc ales la intamplare, nu?) are momentele sale de lehamite fata de turma sa... iar in timpul liber este pasionat de modelism feroviar, slava Domnului. Si alteori pare chiar impostor, in calitate de duhovnic.
    Laudabila initiativa Vaticanului, dar ma tem ca putin documentata.

    RăspundețiȘtergere
  2. ..sa iti faci blog domnul Cristake !O seara placuta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Familia Simpson a fost un serial urmarit de foarte multa lume, de unii apreciat, de altii neinteles.
    Probabil ca Papa a fost unul dintre fanii acestui serial si de aia dupa principiul "ce-i frumos si Papei ii place", clericii s-au gandit sa arunce petarda asta.
    Pana la urma, poate o fi adevarat.
    Dar, totusi Papa nu e tipul ala imbracat in alb si auriu cu expadrile rosii?

    RăspundețiȘtergere
  4. ..principilul este'ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place', tu parafrazezi.Doamne feri de veo petarda..o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere