miercuri, 29 decembrie 2010

Te-ai duce cu..sorcova ?

E dus cu sorcova saracul....Asa a fost anul asta, dat dracului. M-as fi asteptat la mediile de afaceri sa fie mult mai ..vocale, ripostind la tot felul de schimbari, taxe si impozite care au curs tot anul. Inclusiv ieri s-a schimbat schimbarea pe legea salarizarii, si stam cu ochii pe MO din ianuarie sa nu ne scape ceva, al naibii de pagubos.  M-as fi asteptat ca institutiile statului sa impuna respectul cuvenit, nu sa faca greve inutile, anticipabile si fara vreun final. Din pacate, suntem..dubiosi de pasnici . Dubios de vinduti FMIului. Prea stiuti de corupti, si des aratati cu degetul. Daca nu ne invinuieste vreunul, ne luam intre noi la o cearta serioasa..cu rasunet in presa internationala. Prietenii stiu de ce. Iti vine sa te arunci din balconul Parlamentului...asa e romanul, se arunca de undeva, isi striga drama. Altul ar fi apasat pe tragaci, dar romanul nu e  asa. Deocamdata. 

7 comentarii:

  1. La Multi Ani si Un An Nou cat mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. ...ca bine le mai zici tu draga ioana. Un an nou foarte bun iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. O fi de vina Miorita?

    La multi ani cu sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  4. ...multumesc tuturor pentru comentarii, un an bun..impreuna !La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani in primul rand si fie ca 2011 sa iti aduca numai stiri pozitive despre care sa scrii in paginile blogului.
    Referitor la ce scriai mai sus as avea indraznela ca macar sa incerc sa imi dau cu parerea , punctual.
    Modificari tot or sa fie pentru ca atunci cand un sef e prost,organigrama e un haos; datori vanduti catre FMI nu suntem, ci doar se lasa impresia asta; institutiile publice sunt ca o gaina cu capul taiat, alearga aiurea desi stiu ca sunt in colaps; pasnici suntem fiindca nu am fost intaratati de nimeni.
    Inca o data, La multi Ani si scuze daca postarea a fost prea lunga.

    RăspundețiȘtergere
  6. 'institutiile publice sunt ca o gaina cu capul taiat, alearga aiurea desi stiu ca sunt in colaps'-geniala chestie ! Bravos!

    RăspundețiȘtergere