duminică, 13 martie 2011

Romania mea participa la Tirgul de tursim de la Berlin

ceea ce e un lucru foarte bun. Nu e ok altceva. Ca la un mic sondaj printre nemtii care imbucau ceva...bunatati traditionale si romanesti, unu(de fapt, una) a spus ca..nici n-a mincat vreodata, nici n-a auzit de ele..si nici de noi nu stie prea multe. Pai, la asa raspuns..as concedia imediat tot stafful responsabil de comunicare al Ambasadei. Pentru ca , jobul lor asta e. Sa faca , sa organizeze, sa se afle....asta e principala lor activitate acolo, pentru aceste chestiuni sunt ei platiti. Asta cu..nici n-am auzit , si nu stim prea multe despre voi, se intimpla in Europa, la Berlin, in anul 2011, si nu in vreo tara africana.   Rusinica, bre....diplomatilor ! Rusinica !

2 comentarii:

  1. Aici e complicata toata treaba.Adica suntem de vina si noi ca nu suntem in stare sa ne facem cunoscuti,dar si idiotii aia din Germania(sora cu noi in UE in sec. XXI !!!) care se fac de ras cu lipsa lor de interes fata de tarile lumii.
    Ce dracu' fac toti imbecilii astia de nu sunt interesati cat de cat de tarile macar membre UE daca nu si despre celelalte?!Eu asta nu pot sa accept!Nu zic ca tre' sa cunosti in detaliu toate tarile lumii,da' tre' sa ai bunul simt sa te intereseze putin si unde se afla o tara,si ce limba vorbeste,si ce capitala are sau ce regim politic...
    Asa sunt eu si nu inseamna ca tre' sa fie si altii ca mine,dar iti spun ca eu in locul idiotilor aceia care sunt intrebati si spun ca habar n-au de o tara,as evita dracu' sa ma duc la standul tarii respective si sa dau interviuri!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ..nu e un caz singular si izolat. Este un feedback! O seara placuta, multumesc.

    RăspundețiȘtergere