marți, 24 mai 2011

SIMN 2011- Anotimpuri/Poeti/Compozitori

La Studioul Mihail Jora, miine la ora 19. Programul acestui concert este generos, si cuprinde lucrari semnate de compozitorii: Dana Cristina Probst cu lucrarea 'Timp de Luna, Timp de Soare,' George Balint cu lucrarea 'Moina si Toamna', Laura Manolache cu lucrarea 'Primavara gindului',  Nicolae Teodoreanu cu 'Imnele iernii'.  Interpretii  sunt : soprana Ana Mirescu, mezzosoprana Adriana Alexandru, baritonul Nicolae Lupu, basul Orest Paslariu Ranghilof , Corul Acoustic condus de Daniel Jinga.  Concertul este realizat in parteneriat cu Orchestrele si Corurile Radio si Teatrul National de Opereta' Ion Dacian'.
Concertul acesta se incadreaza in suita de evenimente organizate de SIMN in perioada 21-29 mai 2011 in Bucurestiul nostru drag. Prilej numai bun de a intilni oameni valorosi, purtatori de cultura, oameni care ne imbogatesc viata. 
Pe doamna Dana Cristina Probst o cunosc personal, este, alaturi de sora sa , compozitoarea  Adina Dumitrescu, initiatoarea Festivalului muzical Tintea muzicala. Compozitoarea Dana Cristina Probst este creatoarea unui eveniment cultural, si o compozitoare apreciata atit in Viena, unde locuieste in prezent, cit si in Bucuresti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu