miercuri, 11 ianuarie 2012

Reforma sanatatii...mintale

Presedintele insusi spune, striga, combate si se bate. Cu  manipularea, cu opozitia, cu tot ce misca. Si ce mai misca in...sanatate ?!Dupa desfiintarea abuziva a unor  spitale, si privatizarea 'pe tava' a altora  proaspat renovate si in care statul chiar a investit, reforma-mi pare o masinatiune care sa ofere clientelei alte oportunitati, si atit. Dupa marea (dez)organizare spitaliceasca cu ce ne-am ales...cu nimic. Daca intrebati un cadru medical, se ia cu mina de cap. Daca  intrebati  pacientul, va spune ca trebuie  cumparat si seringi si perfuzoare si medicamente si ce mai trebuie.
 Eu nu cred in  reformarea statului propusa de presedinte, pentru ca n-o vad, nu cred in reforma sanatatii pentru ca nu este decit un furt, in defavoarea cetateanului, un genocid. In conditiile in care somajul creste, salariile sunt diminuate si coplata este ceva cu care ne intilnim zilnic, care ar fi reforma in sanatate ?! 

4 comentarii:

  1. da.. sa imparta banii publici cu privatul..

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem un presedinte atotstiutor! Se implica in economie, armata, invatamant (chiar daca acesta nu a fost pe placul lui!), sanatate...
    Nu ne ramane decat sa spunem: opreste-l Doamne!

    RăspundețiȘtergere