marți, 12 iunie 2012

Romania uituca si Printul Charles cel interesant

Am avut un nu stiu ce in stomac cind Printul Charles ne-a aspus aseara :"Sper ca am putut aminti romanilor cat de frumoasa este aceasta tara, cat de minunate sunt traditiile, valorile culturale si multe alte aspecte ale acestei tari care sunt atat de importante in Europa de astazi si in lumea de azi. ' Am trait atari sentimente ca simplu cetatean, m-am simtit intr-un anume fel. Deloc comod. L-am injurat in limba romana pe consilierul  MS asta daca s-o fi consultat cu John de la Comunicare. Daca nu, rau a facut. S-ar incadra gafa linga cea a Presedintelui nostru care a incurcat borcanele Jubileului si Premierului nostru care i-a tras un salut voios de pionier Majestatii Sale, asa, de la egal la egal.  Paguboasa comunicarea asta, gafele ei costa scump. De aia zic ca e musai sa ai in preajma unul care STIE carte.

3 comentarii:

 1. Scoala politica a Premierului nostru... :D e de coloratura BEJ. Gheorghe Gheorghiu-Bej. Bejul e un fel de rosu la batranete,un fel de paloare asa, ca de Cucuvea. O sinergie a culorilor, din meandrele cromaticii etichetei de (partid si de) stat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Toti gresesc...sunt oameni!
  Cat despre eticheta...cei tineri nu mai tin asa mult la ea! Chiar si in familia reginei "carlanii" mai sar peste reguli.

  RăspundețiȘtergere
 3. @domnul Cristake, cita dreptate ai! Tot Iliescu conduce.
  @marada, fiecare cu uscaturile lor.
  multumesc, o seara placuta.

  RăspundețiȘtergere