miercuri, 10 octombrie 2012

Unde esti tu TVR Cultural, unde esti ?!

cit de rusine trebuie sa le fie unora pentru asemenea mirsavie. Dar nu le este, pentru ca managementul  defectuos trebuia 'sanctionat'. Incetarea 'provizorie' a singurului post cultural de tv din Romania este o mare rusine. Pentru toti care guverneaza tara asta. Niste netrebnici! Daca nu ar fi Radio Romania Cultural  si Radio Romania Muzical nu stiu ce am face. Ce am fi. E cumplit sa ignori nevoia de cultura a atitor  oameni.  Si singurul domeniu in care are Excelenta Romania este  cel cultural.

2 comentarii:

  1. Nu le este rusine. Daca le era, ii dadeau pe aia vinovati afara cu suturi in fund, iar postul ramanea valabil, pentru ca era mai mult decat necesar. Nu arunci pruncul odata cu apa de scalda din covata, zice un proverb.
    Dar asta e cand tot guvernoiul e calare si pe ICR, si pe TVR, si pe Oltchim, si pe toate cele "de stat". Dar asa e cand tara e "ocarmuita" (more or less) de un maimutoi mitoman ca Ponta. Si de aia din umbra, carora numai de cultura nu le pasa.
    As pune-o pe LC Kovesi ministru la toate alea, inclusiv premier. Curiosii si "rosii" sa il intrebe pe Nila de ce, ca el stie.

    Respect.
    Cristake

    RăspundețiȘtergere