vineri, 18 septembrie 2009

Apel umanitar, si

primul pe care-l fac. Am primit aceasta rugaminte de la un blogger, -'sictireanu'. Rugamintea mea catre dvs este de a pune un post(mesajul ei), pe blog si de a o ajuta pe Elena Sbarcea sa lupte in continuare, pentru sanatatea ei, pentru copilul si familia ei. Va invit sa accesati blogul Elenei , si veti gasi acolo o femeie puternica, frumoasa, bogata sufleteste si capabila sa inteleaga efortul dvs.
Mesajul Elenei Sbarcea catre dvs:
'http://elenasbarceaeng.blogspot.com/ Sunt Elena. Mama lui Radu, un copil care nu merita o mama nevazatoare. Am 35 de ani, sunt o persoana activa, vesela si optimista. Ma confrunt cu o afectiune care se incapataneaza sa ma duca la orbire. Mi-am jurat sa nu ma las invinsa de niste celule care nu vor sa traiasca. Mi s-a oferit o sansa si apelez la ajutorul OAMENILOR din dumneavoastra. La institutul Beike din China se poate trata afectiunea cu transplant de celule stem. Medicii de acolo au estimat costurile pentru tratament la 20.000 USD. Pentru a putea urma tratamentul,trebuie sa strang acesti bani pana la data de 12 octombrie. Sunt sigura ca exista oameni cu suflet care ma pot ajuta. Va multumesc!'

Un comentariu:

  1. Multumesc mult Ioana! Cum spuneai:"datorez mult celor ce trec prin viata mea". Acum nu pot sa dau la schimb decat promisiunea ca am sa ma straduiesc sa fie bine, ca am sa rasplatesc eforturile tuturor celor care au crezut in sansa mea, cu o victorie. Si multumiri, multumiri la nesfarsit! :)

    RăspundețiȘtergere