luni, 21 septembrie 2009

Trenule,masina mica, unde-l duci pe Ionica?


Pentru ca , iata, nu mai e sigur ca Ionica ajunge cu CFR-ul unde ar trebui. Infrastructura are zeci de 'puncte' sensibile, adica sburatoare de pe sine, mai are sute de poduri si podete care stau sa cada. Unde? Jos, poate la zeci de metri. Cine stie unde ajunge Ionica cu CFR-ul...Cine stie ce management au facut cfr-istii cind au cumparat locomotive care ajung si la 200km/h, si le-au pus pe astfel de sine. Ce mai investitie a facut CFR-ul care-l duce pe Ionica! Eu, ani de zile, am facut naveta cu trenul, full de navetisti, si tare mihniti eram ca e prea incet, prea imputit( sa nu scriu insalubru, si-mi era frica sa nu ma umplu de purici). Si ce mai pret la bilete si abonamente?! Pai, ar spune unii, sa mergi cu masina...cu limuzina, cu elicopterul. Oare?! Cum asiguri, tu-CFR-ul, calatorului, conditii optime, cum respecti obligatia contractuala de securitate si protectie al clientului tau?! Pai...s-a stiut ca infrastructura nu e buna, pai am scris, pai..am facut raport, si tot asa. Pai, sa facem o comisie, nu? E cel mai bine. Sa facem o comisie care sa ancheteze un fost ministru(al cui o fi?), si pe actualul, si pe ala de acum...ba nu, pe toti. Si sa mai facem o comisie care sa verifice actuala comisie, contracte, proiecte....

8 comentarii:

  1. Pai, doar a zis presedintele : 70% transport aerian!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte la obiect comentariul ... avand in vadere ca astazi a fost ziua accidentelor feroviare !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Corect! Din comisie in comisie pana se va fi uitat scopul initial pentru care s-a pornit ancheta...Oricum scopul nu a fost si nici nu va fi vreodata sa se rezolve ceva...ci doar sa "ingropam" niste lucruri...pana la viitorul accident.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poi dacă nu sunt în stare să facă şosele şi autostrăzi, barem să fie în stare să nu întreţină infrastructura de rulaj, sau cum s-o mai fi numind, nu?!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Mihaela Petrescu, Nu stiu cum, cind si in ce context zis-a President asa vorbe, poate se seferea la politicienii visatori. Merci, o seara placuta

    RăspundețiȘtergere
  6. @mihaizzz, ..ai dreptate, trista zi.Merci, seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Mihail Bondoc, ...iata ca nu mai pot fi ingropate, pentru ca se... desurubeaza singure. Merci, o seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Cristake, Domnul Cristake, eu zic asa: mai plece unii acasa, mai dea unii socoteala de ce si cum n-au facut si trebuia facut. O seara placuta, merci.

    RăspundețiȘtergere