miercuri, 16 septembrie 2009

Tu esti dependent de internet?

Eu, da. Dependenta de un click, de o parola, de un webmaster, de un 'director' , de o conexiune. Internetul imi aduce intilniri interesante, plicticose, confidentiale sau oficiale, paguboase sau banoase, pline de satisfactii sau de ghinion. Zilnic, incepind dis de dimineata imi iau cuminte doza obligatorie de newslettere, inghit emailurile obisnuite, si-mi spun: exist! Ce bine, exist! Stiu a comunica, stiu a cunoaste, stiu a recunoaste, stiu a intreba si stiu a scrie. In miez de noapte, inca mai caut, mai gasesc, lucrez! Citeodata prietenul meu se numeste 'Delete'-e un noroc daca ne intilnim in timp util. Spunea un CEO, acum ceva timp:'daca nu esti in online, nu existi' si asa este. Online-ul este-daca citesti bloguri de guru- un fel de 'oglinda oglinjoara spune-mi cine-i cea mai frumoasa fata din tara'. Ei, si uite asa am ajuns la brandul personal, la comunicarea serioasa, la imagine, si alte 'minunatii 'ale marketingului. Ce m-as faca fara net, nu voi sa stiu. Ce as face daca n-as mai putea scrie...as innebuni.

5 comentarii:

  1. Buna, sunt George. Sunt dependent de internet!

    Da! Sunt dependent de internet si cu asta basta. La fel cum sunt dependet de tot felul de lucruri a caror lipsa o simt atunci cand plec, spre exemplu, in concediu si nu trebui/pot sa intru in contact cu ele. Putini ar recunoaste asta. Putini sunt constienti!

    RăspundețiȘtergere
  2. ...ai dreptate George, nu suntem minoritari. O seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un pic de ajutor, va rog

    http://sictireanu.blogspot.com/2009/09/o-mama-are-nevoie-de-ajutorul-vostru.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Recunosc, cu rusine, si eu sunt dependent ;-)
    Dar fac tot ce pot sa schimb situatia. Adevarul e ca, daca as putea, as renunta la internet. Deocamdata nu intru sambata si duminica iar in vacante nici nu se pune problema.

    RăspundețiȘtergere
  5. ..va sa zica, nu esti de-al nostru! Si ce daca?! Sa fie cineva(nu oricine) sa ne ..plinga...de mila. Seara placuta!

    RăspundețiȘtergere