vineri, 8 ianuarie 2010

Am o vorba cu papagalu'

..buna ziua! Domnule papagal multumim pentru ca apelati la serviciile piteriei noastre.Chiar si de sarbatori. Inteleg ca faceti o afacere extraordinara , cel mai bun abonament, cele mai multe impulsuri , cam asa se vede din spoturile prezentate. Eu, insa, va invidiez pentru ..cei doi compagnioni. Si am o rugaminte(imi pot permite, doar suntem parteneri), va rog sa transmiteti domnului Tarzan si domnisoarei Jane, ca, potrivit noilor regmementari, se va scumpi pita, dar oferta noastra este nelimitata, ca si impulsurile dumneavoastra. De telefon.

4 comentarii:

  1. Abia spotul asta ma calca pe nervi, ca si micile miselii ale companiilor de telefonie mobila [si nu numai] din Rumania.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am o alta propunere in topul reclamelor idioate: "era sa ai zapada pe haina !!"

    RăspundețiȘtergere
  3. @domnul Cristake, 'mneata, inteleg ca ai o problema cu papagalul ...de la romtelecom. Eu ma gindeam la altul...Merci.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ZaffCat...sustin si spun: romanul este un tip bogat spiriltual...comparativ cu alte natii.'20 de ani de la' se vad, comparativ cu altii care nu i-au avut sau au stiut cum sa faca sa ii recupereze mai repede...asta apropos de'era sa nu ai comunism', sau 'era sa iei un premiu' etc. Merci, un sfirsit de saptamina frumos.

    RăspundețiȘtergere