marți, 9 martie 2010

Decolteul doamnei Merkel



Desi inestetic, destul de generos. Facut pentru a transmite un mesaj. Tot omul care bintuie prin presa economica si online, care butoneaza o telecomanda stie ca vecinii greci au o mare problema. In toate polemicile, discutiile si speculatiile care vizeaza Grecia apare madam Merkel. Bad Girl! In ipostaza de reprezentanta a celei mai bogate tari europene, o tara cu maaare putere de decizie. La subtioara madamei Merkel apare micutul Sarkozy , ginditor dar mereu prezent. Americanii spun pe un semiton ca lor Grecia nu le-a cerut ajutorul...probabil sunt dispusi sa intinda o mina sau sa isi faca simtita prezenta . Si iar apare Merkel...care gindeste. Evalueaza. Raspunde. Uniunea economica si europeana nici n-ar fi fara decolteul doamnei Merkel. Incep sa cred ca ..decolteul doamnei Merkel este o prezenta fara de care nici euro nu stie in ce directie sa o ia. Sus sau jos. Decolteul doamnei Merkel este mai prezent in viata mea decit decit imi doresc. Inestetic, ridat, dar foarte important!

3 comentarii:

  1. Da, toata Europa e la mina, pardon, decolteul, dnei Merkel.
    Poate din cauza crizei a facut economie la material?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe de alta parte, doamna Condoleezza sau doamna Albright n-ar fi indraznit neam sa apara cu asa ceva! :)) Pare-se ca uneori, yankeii sunt mai sudisti ca sudistii insisi :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Mihaela Petrescu...Anna von Griesheim este creatoarea tinutei...decolteul, decolteul e altceva.@Cristake...sudista n-are (ne)voie.iar Madeleine Korbel Albright.. ea a fost o frumusete de femeie.Multumesc , o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere