marți, 6 aprilie 2010

Urechile iepurasului




A scos din minigentuta de 1kil 'iepurasii' primiti , sa moara de ciuda toate, uite asa ! Sa nu doarma noaptea, sa-si muste pumnii de ciuda , sa vada toate citaimai norocul a dat peste ea, si cit de lungi a avut iepurasul asta urechile. Ca s-au agatat de ele un parfum, un lantisor, flori nenumarate . Un deux piece, si pantofii. Acum e momentul sa isi savureze clipa ei de glorie, de invingatoare. Rasplata pentru toate birfele si rautatile primite....Niciuna nu voia sa o asculte(de ciuda, sigur!), iar ea repeta, si iar repeta si gesticula vinturind prin aer cind sticluta cu parfum, cind lantisorul de aur. Ar mai sta cu fetele pret de inca o cafea dar si-a adus brusc aminte ca...mai are bani pe cardul lasat de el. Trebuiau cheltuiti! Asa, sa se razbune ca ..ea e singura si el e cu nevastasa!

6 comentarii:

  1. De cine sa-ti fie mila mai intii: de "ea, de nevasta, de iepurasul autor al "iepurasilor"?
    Trist!

    RăspundețiȘtergere
  2. ...uite-asa avea niste urechi! o zi placuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Super post!! Venit de la un barbat, un astfel de mesaj ar fi parut usor misogin...venit de la o doamna, acest mesaj are o (supra) doza de tristete...este ca o lovitura de bici pe pielea uda a unor fete/femei care inca mai viseaza la cai verzi pe pereti...

    RăspundețiȘtergere
  4. 'este ca o lovitura de bici pe pielea uda a unor fete/femei care inca mai viseaza la cai verzi pe pereti...'cita poezie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi se pare foarte dragut "feature-ul" asta (ce cuvinte stiu :P). Si nu e dramatic deloc. E doar o oglinda pusa in fata ipocriziei domnisoarelor care se declara "independente", desi toti ceilalti le stiu exact "pretul" :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ..si eu tot asa am zis, da' nu da bine la imagina mea de 'doamna'. ...merci, o seara placuta.

    RăspundețiȘtergere