marți, 7 septembrie 2010

Sa legalizam si prostitutia, ce ziceti ?!

Prostitutia a ramas ilegala si n-aduce bani la bugetul de stat ! Mr. Prigoana  are o propunere legislativa nemaintilnita : legalizarea prostitutiei. De ce ii trebuie lui legalizarea prostitutiei, nu stiu, singur a spus la tv ca a fost la...fete, si l-a dus si pe ala mic. Cum s-ar spune, a comis o ilegalitate si a corupt si un minor . Mr. Prigoana stie si locurile si ...fetele. Acum se gindeste temeinic si serios sa le aduca pe calea 'normala' si legala. Uzind de pozitia in care se afla in stat, adica, propune. Uite ce poate  face si politica din om...sau omul din politica.

2 comentarii:

  1. bine te-am regăsit Ioana

    legalizarea prostituției ar aduce beneficii ambelor părți interesate .
    Prigoana , însă, ar trebui sa legalizeze prostituția politica din care cu succes își trage toate foloasele . e ca-n bancul cu dilema pe care-o are zilnic capra :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ...asa am extinde si catre prostitutia intelectuala, si deja am scapa de o parte din datoria externa. Nu sunt pentru legalizarea prostitutiei, nici pentru practicarea ei, sub nici o forma. Poti vedea ce legi sau propuneri legislative a avut fiecare om sau omulet politic, pe siteul deja stiut.Multumesc, o seara placuta.

    RăspundețiȘtergere