marți, 1 februarie 2011

Neicusorule, am uitat de Caragiale !

Il omagiem la anul.  Ca tot va fi' an Caragiale'. Sa nu se supere monserul, dar e mai bine la anul decit acum. Parol ! N-avem fonduri. Teribil de frig, monser, cum sa plec pe teren?! Pentru leafa asta, nici n-ar trebui sa vin la servici..... "Farfuridi (grav): Ne ducem, dar gândeşte-te stimabile, că suntem membrii aceluiaşi partid... Cum ziceam adineaori amicului Brânzovenescu: trădare să fie (cu oarecare emoţie) dacă o cer interesele partidului, dar s-o ştim şi noi... De aceea eu totdeauna am repetat cu străbunii noştri, cu Mihai Bravul şi Ştefan cel Mare: iubesc trădarea (cu intenţie), dar urăsc pe trădători...(schimbând tonul, cu dezinvoltură.) Salutare, salutare, stimabile!..."

5 comentarii:

  1. Cu siguranta nu se va supara. Probabil s-a obisnuit cu asta! Oricum interesant ar fi daca am avea un "Caragiale" in actuala situatie politica:)) Ar iesi niste "scrieri".....

    Felicitari "stimabila"!
    Toate gandurile bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tradare,ce cuvant enorm!La fel de enorm incat esenta sa este TRADAREA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deliciul zilei de azi.
    Multumesc Ioana !
    Eternul si actualul Caragiale!
    Cred ca este depasit de evenimentele mondene si daca ar fi trait in zilel noastre, emigra sigur. Nene Iancule, parol, dar eu te iubesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-i mult strica, spun actualii! (Nu banii...ei sa fie cat mai multi ,luati nu dati!)

    RăspundețiȘtergere
  5. .........onorabila adunare, ma bucur ca nu l-ati uitat pe conu' Iancu. Asta inseamna ca blogosfera are meritele ei, desi Caragiale n-a primit vreodata un email, n-a scris un blog, n-a avut pagina pe facebook, si cont pe linkedin.

    RăspundețiȘtergere