vineri, 19 august 2011

130 de ani de la nasterea compozitorului George Enescu

omagiat  si de Google
si de noi toti. Astazi este ultima zi a Festivalului 'George Enescu si muzica lumii' de la Sinaia editia a XIIa, iar de la 1 septembrie -25 septembrie va incepe Festivalul si Concursul George Enescu editia a XXa de la Bucuresti al carui director este domnul Ioan Holender. 
Festivalul si Concursul George Enescu se va putea urmari atit pe Radio Romania Muzical, cit si pe Radio Romania Cultural, se va putea urmari online pe siteul Festivalului, iar televiziunile vor avea ample reportaje .  Anul acesta , pentru editia a XXa, Festivalul si Concursul George Enescu a  fost rebrenduit , chestiune de care s-a ocupat Agentia ARTEXIM. 
Numarul participantilor la Festivalul si Concursul George Enescu  este impresionant, peste asteptarile organizatorilor.Vor fi, potrivit spuselor organizatorilor peste 100 de concerte, spectacole, opera si balet-Compania de balet Bejart, de exemplu, orchestre si dirijori renumiti, muzicieni de mare valoare urmariti de o lume intreaga. Programul Festivalului si Concursului , precum si celelalte detalii le  gasiti dvs pe siteul Festivalului . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu