marți, 2 august 2011

CRUCEA ROSIE ROMANA. Apel umanitar pentru proiectul "Asistenta umanitara pentru virstnici'


Crucea
Rosie Romana
1050100
Draga prietene,
Recent, am aflat povestea unei batrane din Bacau, de 77 de ani, pe care viata a pus-o la grea incercare. Doamna Matei este vaduva, si desi si-a dorit toata viata un copil, nu a reusit sa-si indeplineasca acest vis. A ramas singura in garsoniera ei, chinuindu-se sa traiasca din pensie. E bolnava si nu poate sa iasa din casa, asa ca uneori trece o saptamana fara sa schimbe o vorba cu cineva, fara să aiba cine sa-i cumpere paine sau medicamentele pentru inima. Nu se plange. Insa zi de zi, doamna Matei este doborata de singuratatea ce nu-i da pace.
Pentru ca si batranii au dreptul sa zambeasca, Crucea Rosie Romana a intervenit in viata doamnei Matei, acordandu-i sprijin prin proiectul "Asistenta la domiciliu pentru varstnici". In prezent, aceasta se bucura de viata demna pe care orice batran ar trebui sa o aiba şi se simte in siguranta chiar daca este bolnava.
Ajuta-i si tu sa zambeasca pe batranii pe care nu-i vezi niciodata iesind din casa! Cu doar 10 euro poate fi monitorizata timp de o luna starea cardiaca a unui batran singur si bolnav.
* Proiectul "Asistenta la domiciliu pentru varstnici" a fost lansat la Gala Crucii Rosii Romane "135 de ani de umanitate".
Ofera-i unui batran o viata sigura si demna!
· Doneaza on-line !
· Doneaza pana la data de 14 august:
   2 euro prin SMS la 876
   (Nu se percepe TVA. Numar oferit gratuit de Vodafone, Orange si Cosmote)
Multumim, Crucea Rosie Romana.
Fiecare contributie conteaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu