duminică, 31 mai 2009

Ma enerveaza aceasta campanie (euro)parlamentara !


Pentru ca nici macar cei care candideaza nu sunt sustinuti de proprii colegi; ma enerveaza pentru ca politicienii nu au invatat sa comunice, sa se 'vinda', sa se puna in valoare; ma enerveaza pentru ca nu le sunt dragi oamenii; ma enerveaza pentru ca unii au o parere proasta despre'norod' si 'norodul' una si mai proasta despre ei; ma enerveaza ca nu imi suna deloc ok unele sloganuri electorale ; ma enerveaza ca n-am gasit un singur candidat care sa ma convinga ca votul meu este unul important; ma enerveaza ca isi dau cu stingul in dreptul si se arata cu degetul, ca sa nu zic ca se scuipa in cel mai penibil mod; ma enerveaza ca au omis faptul ca sunt oameni si crestini; ma enerveaza ca unii se cred mult mai destepti decit 'norodul' si nu e deloc asa; ma enerveaza ipocrizia, minciuna, falsitatea, ura iesita din inimile si mintile acestor oameni. Acel candidat caruia i se citeste ura in suflet, in priviri, caruia i se citeste dispretul fata de umilul cetatean, pierde din start. Si daca nu isi pierde 'tronul' isi pierde calitatea de OM si de crestin, ceea ce este mai grav decit pierderea a 1000 de mandate pline de triumf si de 'mari' avantaje. De toate felurile.

2 comentarii:

  1. Poate ca ar trebui sa ne rugam pentru ei sa devina constienti de calitatea lor de om si crestin sau ca sa ne dea Domnul candidati mai buni, dintre crestinii constienti.

    RăspundețiȘtergere
  2. ..acesta este raspunsul dat de un suflet de inger. Dintre cei ca ea se vor fi ridicat sfintii neamului nostru. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere