miercuri, 30 iunie 2010

Crucea Rosie Romana. Apel pentru victimele inundatiilor


Crucea Rosie Romana lanseaza campania „Apel pentru victimele inundatiilor”


Incepand de astazi, persoanele care vor sa contribuie cu bani, pot face donatii online pe site-ul oficial al Crucii Rosii Romane http://www.crucearosie.ro/ sau pot face donatii in conturile special deschise de Crucea Rosie Romana la BRD - Agentia Piata Romana:
Cont lei RO36BRDE410SV51618614100
Cont Euro RO71BRDE410SV51618884100
De asemenea, se pot face donatii de alimente greu perisabile prin intermediul Bancii de Alimente a Crucii Rosii in toate magazinelor din retelele: Carrefour, Real, Mega Image si Metro. Alimentele de baza sunt: malai, faina, zahar, orez, paste fainoase, conserve de carne, conserve de peste, apa. Acestea vor fi distribuite de voluntarii Crucii Rosii in toate zonele afectate de inundatii din tara.
Sumele colectate in cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achizitionarea de alimente, apa, paturi, produse de igiena necesare persoanelor afectate de inundatii si asistarea acestora pe termen mediu.
Incepand din 23 iunie a.c., cand s-au inregistrat primele inundatii, Crucea Rosie Romana a intervenit cu ajutoare de prima necesitate in 13 localitati si a oferit sprijin pentru 1320 de familii. Din depozitele proprii de interventie pentru situatii de urgenta, a distribuit peste 12 000 de litri de apa, 4 000 kg de alimente neperisabile, paturi, lenjerii, saci de dormit, produse de igiena.
In perioada urmatoare, Crucea Rosie Romana va continua sa ofere persoanelor afectate de inundatii ajutoare de prima necesitate, in functie de evaluarile filialelor locale de Cruce Rosie si a solicitarilor venite din partea autoritatilor.
Inundatiile din ultimele zile au lasat fara locuinta zeci de familii. Mii de gospodarii au fost inundate sau distruse. Va rugam sa donati astazi pentru a ajuta mii de oameni care au nevoie de ajutorul dumneavoastra!

Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu