marți, 29 iunie 2010

Va putem oferi gene false

la cel mai bun pret. Lacrimeaza si concurenta. Daca ne mai gindim avem si extensii de par, de la 15 in sus, facem reducere. Numai pentru doamne si domnisoare care stiu ce vor. Vor un ruj  puternic si stralucitor. Si sini  mai mari si mai fermi. Vizitati clinica de infrumusetare 'Baba vesela'. Avem promotii de nu stim ce sa facem cu ele. In plus te epilam definitiv. Nici nu-ti dai seama. Intre timp tu, frumoasa noastra clienta doar te relaxezi. Noi respiram doar pentru tine. Tu vei avea o respiratie de invidiat. Cele mai bune arome de relaxare, pentru tine sunt. Incearca-le. Jumatate sunt gratis, celelalte la promotie.Stiu ca le gasesti doar la noi. De putin timp am mai deschis inca doua saloane. Venim noi sa te luam, direct de acasa. Numai daca vii si cu prietena ta. Daca vii cu mama sau sora primesti bonusuri serioase. Nici prin cap nu-ti trece. Va punem gene false la toate, extensii si unghii mari. Ce zici?

4 comentarii:

  1. Dac-ar putea sa le "injecteze" in cap niste cultura generala, precum ii bagau aia in cap cu mufa lui Johnny Mnemonic ala, zau de n-ar fi o treaba a-ntaia. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. ....domnul Cristake, ai fi surprins sa afli citi barbati se infrumuseteaza cu mult spor. Si de ce.Merci, o seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Totul fals,nimic natural...de aceea au promotii si gratuitati!
    Si-apoi numele...Baba vesela...daca era Blonda vesela, succesul era asigurat.

    RăspundețiȘtergere