vineri, 11 februarie 2011

Astazi Google il omagiaza pe Edison, un roman pe cind ?!

Ar fi o surpriza placuta, mai ales ca toti stim despre deschiderea unui birou de afaceri  Google in Romania. Iar personalitatile romanesti care au adus o contributie importanta intregii lumi nu sunt deloc putine: Traian Vuia, George Enescu si multi altii. Altminteri , intelegem ca ar fi o chestiune de discriminare si nedorita .

4 comentarii:

  1. Romania a dat multe valori omenirii,dar,din pacate,idiotii astia care sunt la conducerea tarii de mai bine de 20 de ani nu au stiut si nu vor sti niciodata sa valorifice adevaratele personalitati ale istoriei natiunii!!!Nu stiu decat sa promoveze idioti,tarfe,analfabeti,hoti la drumul mare,interlopi,pupincuristi,oameni fara caracter,"cefe late",nespalati,ipocriti,mincinosi,populisti etc. etc.
    Romania va avea atentie din partea lumii doar atunci cand vom sti sa ne acordam atentie noi insine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prea ne credem noi , romanii , buricul pamantului . Toate popoarele au oameni de calitate . : )

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai ma ca anul trecut au pus avionul lui Coanda, parca. Si cei din Romania o sa urmeze politica trustului, dar poate vedem ceva personalizat.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Catalin, pai, uite, mai scriem, mai promovam, ne mai citeste(sigur iti spun) careva de sus-sus, si cine (mai)stie.
    @Invizibilul, eu schiar sunt buricul pamintului, si romanii mei sunt tot asa, prin urmare, dorim sa fim tratati ca atare.
    @Costi Balan, nu stiu, nu recunosc nimic, nu imi aduc aminte.Iar tie, ti s-a parut.Ei, depre valorile romanesti era vorba, adica, cit mai personalizat.
    Multumesc pentru comentarii.

    RăspundețiȘtergere