luni, 14 februarie 2011

Eu nu le am cu Valentine's Day asta...

   Pe vremea mea nu era. L-ati scos voi. Nu mai are lumea rusine, sa umbli asa dezbracata sa ti se vada tot. Sa vorbesti asa la televizor, sa n-ai pic de bun simt. Noi nu eram asa. Ce exemplu de morala lasati voi copiilor? Niciunul. Nu mai aveti rusine !

   Daca nu ma imbrac asa, nu ma vede nimeni, trebuie sa imi desfac bluza pina sub decolteu, imi pun colanti sau o fusta cit mai scurta. De cind ma imbrac altfel parca se uita lumea la mine cu alti ochi. Imi place cind intorc barbatii capul dupa mine. Tocmai azi de ziua indragostelii. Sunt alt om.

  Puneti pe blogurile voastre insigna anti Valentin's Day, noi sarbatorim Dragobetele. Sa terminam odata cu prostia asta. Fii cu noi, da mai departe ! Noi suntem anti Valentine's Day! Fii roman.

   Muzeul Satului te asteapta de ziua Sfintului Valentin sa-i treci portile. Noi te mai asteptam si de Dragobete si cind vrei tu sa vii, numai sa vii..odata si odata.

2 comentarii:

  1. Ioana, sper ca nu ai uitat ca traim in societatea de consum si ca Mos Craciun in varianta moderna a fost inventat de coca-cola si ca ziua lu'valentin este varul mai mic al iepurasului de peste ocean!? Tinerii de azi iau ce li se ofera si chiar daca eu cred ca fata de persoana iubita conteaza mai mult cum o apreciezi in fiecare zi, cum comunici si "tragi la aceeasi caruta" asta nu inseamna ca este necesar sa se comercializeze in felul asta pana ce totul nu este decat ambalaj fara continut. Au si ei o lectie de invatat si cel mai bun profesor este viata insasi. Care este istet se prinde, care nu este "la moda".

    RăspundețiȘtergere