sâmbătă, 6 august 2011

Mitingul de aviatiune de la Banesti: un mare succes!



Si daca e 6 august inseamna ca e inaugurarea Aerodromului Banesti. 50 de piloti si foarte multi parasutisti. Evenimentul s-a desfasurat in onoarea pilotului roman Aurel Vlaicu. Socotind dupa numarul foarte mare al participantilor inarmati cu aparate de filmat si fotografiat din cele mai performante , promovarea evenimentului s-a facut ..cu cap. Socotind dupa ceea ce ne-a fost dat sa si vedem, a fost un mare prilej de mindrie. Asa m-am simtit eu, datorita lor.
Prima fotografie reprezinta copia  avionului lui Aurel Vlaicu .

Apropo! Stii  ce inseamna sa fii iacar ?Sa fii ..Jurgis Kairys, sa fii Valer Novac, sa fii Bogdan Manoiu? Cine sunt profesionistii  intr-ale zborului- invitatii si gazdele  evenimentului, veti citi dumneavoastra chiar pe siteul evenimentului

Un bun prilej   mitingul  pentru a promova acest sport foarte curajos(dupa mine), pentru a promova aceste minunate aparate de zbor. 
Vazindu-i cit de buni sunt si cit de bine stiu ce au de facut, eu m-am simtit in siguranta. Au stirnit ropote de aplauze. Ei-pilotii, ne transmiteau la rindul lor mesaje din avion(prin statie), tocmai  in cele mai dificile momente. 
Frumos este salutul unui pilot de avion: balansul celor doua aripi.

Am fost un intreg, si pilotii, si cei veniti sa-i admire. Un eveniment de bun augur, caruia ii dorim viata lunga. Multumim  frumos pentru aceasta  zi !
p.s. toate fotografiile imi apartin.

2 comentarii: