duminică, 22 februarie 2009

Cine a fost primul, omul sau siteul?-site de consultanti-

Cind un site, al unor oameni cu multi bani arata cum n-ar trebui, imi pun anume semne de intrebare. Un site este rezultatul muncii unei echipe, in care sunt: Itistul, PRistul si marketerul si este o activitate CONTINUA! Am spus, si sustin aceasta chestiune. Un site, este rezultatul muncii unei echipe! El comunica informatii necesare businessului si promoveaza, fie compania, fie produsele si serviciile ei.
Un site este o chestiune foarte serioasa, si nu trebuie tratat decit asa. Ieri am vazut un site al unei companii care are, poate, una dintre cele mai interesante pozitionari pe piata. Si Charman Message fara numele Charmanului, si contact pe site, nu adresa, nu telefon. Dar are parteneriat de business pe consultanta, si nu orice parteneriat. Are proiecte, si linkuri ale partenerilor, functionale, ce-i drept. Nu am gasit , nicaieri, un singur nume, o persoana de contact. Cum poti tu, consultant de business, sa ai o asemenea comunicare?! Chiar pentru compania M***** nu este important omul? Da, omul care este angajat in proiectele companiei, care-si neglijeaza ,poate, familia, care plateste mai mult decit il plateste Mrs President.
Sunt importanti toti cei care pun suflet, parte din ei, in realizarea targetului, de la un inginer stagiar, secretara, economist, manager, etc. Ei merita sa le fie scrise numele pe site, fie si la Contact, merita sa se prezinte publicului, merita felicitarile si consideratia partenerilor de business!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu