luni, 2 februarie 2009

Mare suparare, subiectivitatea in blogosfera !

Supararea unui jurnalist si blogger. El zice ca in blogosfera este"bagata" toata lumea, toata lumea isi da cu parerea despre servicii, produse, politica si orice misca, dar suferim de o mare ....subiectivitate. El-jurnalistul, nu. Adica, pot desfiinta un produs sau serviciu, taman aici, pe blogu-mi personal, dupa cum imi spun propii neuroni si propriile-mi interese.
In blogosfera pot fi ingineri, si economisti, si juristi, si elevi, si poate veni bloggerul din toata gradina cea vestita a umblatorilor pe net. Asadar, trebuie purtata centura de siguranta si circulat cu viteza legala, ca sa nu te...doamne fereste, dai peste cap in vazul celor care-ti bintuie pagina. Dar, zic, ca fiecare -si asterne cum vrea, si doarme cum se pricepe mai bine.
Depinde ce rol joci. Al seriosului profesionist, indiferent in care tagma esti, al mascariciului manipulat, al prostului nepriceput, al cetateanului turmentat...Chestiuni care se vad, se citesc, si daca nu ne plac, nu mai cotrobaim individul. Asadar, este vorba de o selectie, de obiectivitate. Indiferent ca este a unui jurnalist, economist, jurist, inginer sau elev. Nu este vorba decit de o alegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu