Trebuie sa fii atent cind citesti inscriptionarea obligatorie. Stampila producatorului trebuie sa fie pe fiecare ou, dupa care trebuie sa fii atent care este urmatoarea cifra:
* 0 , pentru oua ecologice provenite de la gaini alimentate tot eco...eco...
* 1 , oua provenite de la gaini de curte
* 2 , oua provenite de la gaini crescute pe sol in hale de productie
* 3 , mai bine nu ! se spune ca ar fi cele mai toxice, oua provenite de la gaini crescute in custi suprapuse (cum am mincat toti pe vremea lui Ceausescu).
Eu rosesc oualele simbata dimineata pina in 12 cind se aprinde Sfinta Lumina de la Jerusalem (voi scrie despre acest eveniment unic), incerc ca pina la acea ora sa fi terminat (cam) tot ce am de pregatit pentru masa pascala.
Voi cum procedati ?
Nu prea ma omor eu cu sarbatorile astea...Asa ca nu procedez in niciun fel! :))
RăspundețiȘtergereCat despre calitatea acestor oua cu 3 in fata...mai bine mananci oua de dinozaur! :))
..si ele inscriptionate !
RăspundețiȘtergere