marți, 19 aprilie 2011

Tu nu vrei sa trimitem maidanezii chinezilor

..spre comercializare in restaurante? Ar fi o afacere buna, un parteneriat public-privat si privat rau de tot. Facem bani din nimic, cum ar veni. Astazi parlamentarii trebuiau sa discute despre o lege a eutanasierii ciinilor comunitari, dar nu ii cred capabili sa dea piept cu prietenii patrupezilor in saptamina patimilor .
Daca ai curiozitati, si mergi in Dragonul Rosu, pe alt drum decit cel oficial..miroase a prajeala  rau de tot. Legalizam chestiunea. Aducem bani la bugetul de...stat-latrat si protejam cetatenii de o soarta crunta si nedreapta. Pentru ca siguranta concetatenilor mei ar trebui sa fie cea mai importanta chestiune. N-am vazut nici un patruped sa fie posesor de  carte de alegator. Nu ma credeti, nu ?!

Un comentariu:

  1. ba da. mai ales ca tocmai ce s-a anuntat acum ca ne paste o criza mondiala de alimente.

    sau

    pentru ca romanii oricum nu mai au bani de miel, si unii chiar n-au mai mancat carnita de mult... nu mi se pare SF sa incepem sa auzim de protapuri cu caini. poate se intampla deja, ca daca tot sunt numiti "comunitari" s-o fi gandit cineva sa-i trateze ca atare... respectiv sa le dea si un job in folosul comunitatii comunitate.

    RăspundețiȘtergere