joi, 28 aprilie 2011

Gata? Te-ai pregatit pentru nunta regala ?

Atunci sa imi aduci prajituri. Te astept cu mare nerabdare la...televizor sa-mi povestesti foarte cu amanunt cum va sa fie, pentru ca mor de curiozitate si emotie. Am intrat si eu pe websiteul nuntii-evenimentului sunt vreo 100 de pagini,  si vreau sa-ti spun ca ..mireasa nu-mi place. Pentru ca: dormea de mica cu poza viitorului sot la cap, n-are singele atit de albastru cum ar trebui si se marita vinerea, draga. Auzi, sa te mariti vinerea ! Mda, o sa (cam) fie vreo citeva milioane care vor urmari nunta asta, se va comenta si scrie prea mult, zica-se ca ..miza(?!) e mare, dar este o ocazie cu care mai aflam si noi ceva despre unii care nu sunt    ca noi dar soarta lor ne intereseaza foarte.

2 comentarii:

  1. Chiar nu ma intereseaza nunta unora care au avut noroc atunci cand nu s-au nascut in saracie,ci in asa zisa "familie regala britanica".Chiar merita atata atentie?Chiar trebuie sa ramanem la nivelul secolelor trecute?Fiind chiar si monarhie constitutionala,tot e prea mult pentru emanciparea umanitatii,numai ideea ca cineva are "sange albastru",ca este ales de divinitate si ca raspunde numai in fata lui Dumnezeu este prea mult pentru mine!
    Iti spun ca n-o sa ma uit nicio secunda la fandoseala aia odioasa.
    Gata am spus,sper sa nu te superi pentru ca sunt asa pornit,da' a vorbit republicanul convins din mine.N-am ce sa fac,nu pot sa accept ca,pe cand unii mor de foame prin Africa si Asia,altii se fudulesc cu sute de milioane de euro pentru un rahat de nunta!

    RăspundețiȘtergere
  2. ..eu iti doresc sa intilnesti o principesa frumoasa, si dupa aia sa-mi mai scrii.

    RăspundețiȘtergere