vineri, 30 ianuarie 2009

Sunt Ms W, maaare specialista in comunicare


Sa cotrobai pe blogurile oamenilor care lucreaza de n ani nu stiu unde, care fac "superbine" un nu stiu ce, care-s cum numai ei pot fi. Scriitura, curat lucru, nu e pentru oricine! Indiferent cit de "uite cine sunt eu" ai fi.
Am facut o plimbare pe citeva bloguri care s-a incheiat cu concluzia: "asa, nu!" Teoria formei fara fond, in toata splendoarea ei. Cu cit limbajul este mai neingrijit, repetarea lui"misto", "naspa" si scrierea mai de mahala - "tz", cu atit esti mai sus agatat. Te vezi "bine" , esti un mare "important ". Scrierea de dragul de a scrie, fara sa te gindesti ca , daca esti un "cineva", nu da bine la baritai imaginea de cineva asa o scriitura.
Mi-ar fi jena sa am asa un limbaj , sa spun ca lucrez in comunicare de n ani, sau sunt baritai directoreasa de mk, si nu innod doua verbe. Da' pe blogu-mi personal pot face ce vreau, ca aici vin amicii...Bunaoara, suntem intre noi. Limbajul uzual este format din maxim 50 cuvinte, din care jumatate-s "misto" si "cool". Ce imi comunici? Ce vrei sa imi comunici, cind apari intr-un ....neglije, murdar?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu