vineri, 15 aprilie 2011

Bloggeri si poeti, va invit sa participati la un concurs literar

Concurs de debut literar Unicredit, pentru 3 sectiuni poezie, proza scurta si roman. Nu trebuie sa mai fi publicat in volum si mai ai timp de inscris si trimis  pina pe 24 aprilie. Gasesti informatiile de care ai nevoie pe bibliofagia.ro.  Stiu ca sunt in lista mea de bloggeri si scriitori de poezie, va incurajej sa participati la tot felul de concursuri si festivaluri literare. Pentru ca: acum...multi ani si eu am urmat acelasi drum, am avut ocazia sa cunosc pe : Gheorghe Tomozei, Marin Sorescu, Grigore Vieru...sa primesc premii literare din mina mamei lui  Nicolae Labis si a lui Marin Sorescu. Si de asta zic...scrieti, participati,   debutati , publicati si nu va mai opriti. Merita. Mult succes !
p.s. sunt mai multicele concursuri-festivaluri literare, cautati la inspectoratele de cultura teritoriale, pe portalurile online, deveniti concursomani, intrati  intr-o lume mult mai frumoasa si mai interesanta .

2 comentarii:

  1. ..pentru debut in volum se cer in jur de 40-60-80, depinde.Este vorba de viziunea poetului..gruparea pe anumite teme, capitole, etc. Mult succes!Sa ai in vedere si portalurile de poezie, si iti pui link pe blog-din contul pe care-l vei face acolo, apoi, cum am scris, sunt inspectoratele de cultura, revistele literare(au si site, poti lua un newsletter).

    RăspundețiȘtergere