joi, 22 ianuarie 2009

Stressul vinde!


Stressul vinde, e un fapt stiut! O companie se numeste.."antistress"-nu e o gluma, e o...gaselnita buna, cu un business tot asa. Compania antistress are activitati antistress. O crema de fata, numita "antistress" este foarte bine vinduta, are o promovare buna, si nu stiu ce ingrediente care aduce tineretea si prospetimea pe fetele obosite ale doamnelor.
Pe piata antistress sunt masaje antistress, cautate si apreciate de c
ati mai multi cu dare de mina, imbracaminte antistress, diferite produse, obiecte , alimente care sunt cunoscute ca fiind antistress.
Cu cit stressul este mai constientizat(sau indus), cu atit si achizitionarea produselor si serviciilor antistress creste. Am cautat pe google "antistress", in prima secunda am ris, dupa care nu. Daca aveti asemenea curiozitati si cautari ca mine...Va invit sa mergeti la o pensiune AntiS.., sau sa achizitionati nu stiu ce obiecte (inclusiv angros), dar sigur Antistress! Va puteti cumpara o bautura Antistress(evident fara alcool), puteti dormi pe saltele Antistress, daca nu trece stressul luam si calmante Antistress, si inventam un joc Antistress pentru...copii (la ce va gindeati?!). Linistea...garantata!
p.s. aceasta este o..verigheta antistress! , marca Sabrini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu